Teknisk projektledare med äventyrslust sökes!

Indpro IT outsourcing staff.

Vilka vi är

Indpro är ett svensk-indiskt mjukvaruutvecklingsföretag grundat 2005. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige och vårt största leveranscenter ligger i World Trade Center, Bangalore, Indien. Vi är nära 100 anställda i organisationen. Vi levererar högkvalitativa IT-lösningar genom blended sourcing till framförallt skandinaviska kunder, och kombinerar svensk ledning med indiska kompetenser.

Vad vi erbjuder

Jobba i Indien

På Indpro är vi en global familj. Tjänsten är till en början placerad på vårt kontor i World Trade Center i Bangalore, för att ge erfarenhet av att jobba med leverans av blended sourcing till svenska kunder. Du kommer få en unik möjlighet att arbeta nära indiska utvecklingsteam med många olika tekniker. Indpro ordnar alla praktiska detaljer kring resa, visum, boende, med mera.

Den senaste tekniken

Våra kunder är moderna och innovativa e-handels- och IT-produktföretag. Att arbeta med dem innebär att du kommer att arbeta med avancerad teknik.

Struktur

Vi älskar att jobba agilt och saker som exempelvis Scrum, Jira och GitHub är viktiga komponenter i vårt dagliga arbete.

Tillväxt

Indpro får dig att växa – det är vårt motto. Vi är ett växande företag och vi gillar att hjälpa våra kunder att växa, men det är lika viktigt att vår personal växer. Vi tycker att vår personal är vår största tillgång och erbjuder en långsiktig karriär och möjligheter till personlig utveckling. I gengäld förväntar vi oss att du utvecklar och lär dig kontinuerligt.

Ansvar och frihet

Vi har högt i tak och förväntar oss samtidigt att våra anställda tar ansvar för sitt eget arbete. Den flexibilitet vi erbjuder ger dig mycket inflytande över din egen arbetssituation, och även möjligheter att arbeta hemifrån till viss mån.

Roligt på jobbet!

Sist men inte minst har vi roligt! Ditt välbefinnande är högt på vår prioriterade lista och vi försöker hinna med så många roliga företagsaktiviteter, utflykter, hackatoner och konferenser som möjligt.

Vem vi söker

Indpro är i en tillväxtfas och söker nu ytterligare en teknisk projektledare på heltid till vårt växande team. Du kommer ingå i en stor leveransorganisation med alltifrån IT-arkitekter till juniora utvecklare som jobbar med en rad olika kundprojekt. Då vi är en global organisation innebär tjänsten att du kommer börja jobba på vårt kontor i World Trade Center i Bangalore, Indien, för att få erfarenhet av att jobba med leverans av blended sourcing. Tjänsten innebär även regelbundna resor till vårt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Efter en inledande tid i Indien, kan vi flytta tjänsten till vårt Stockholmskontor.

Om tjänsten

En teknisk projektledare hos Indpro är en bred roll där du aktivt får jobba med kundkontakt, kravställning, och leda utvecklingsteam, men även ha ett ansvar och möjlighet att arbeta med och påverka såväl teknikval, som arkitektur och lösningar. Du kommer vara ansvarig för att ta fram specifikationer tillsammans med kund, ta fram systemarkitektur tillsammans med utvecklingsteamet, samt implementera och leverera färdig lösning till kund.

Vi ser att du har följande bakgrund:

 • Gedigen utvecklarbakgrund inom system- och webbutveckling inom något etablerat programmeringsspråk och ramverk, exempelvis .Net/C#, Java, eller PHP.
 • Tidigare erfarenhet av att leda team eller andra utvecklare – exempelvis Scrum Master eller projektledare
 • God vana att jobba agilt med Scrum
 • God vana av att använda projektstyrningsverktyg som Jira eller Trello
 • Gillar att ha ordning och reda i koden och ser repositories och utvecklingsprocesser som en självklarhet
 • Tidigare erfarenhet av att jobba med distribuerade team som är geografiskt spridda
 • Äventyrslysten person som gillar att upptäcka nya platser, nya människor och nya möjligheter

Meriterande, men ej obligatoriska kunskaper kan vara:

 • Erfarenhet av apputveckling (Swift, Android)
 • Erfarenhet inom automatiserad testning, continuous integration och continuous delivery
 • Erfarenhet inom setup och konfigurering av Cloud-lösningar för Azure eller AWS
 • Entreprenörskap, till exempel erfarenhet av startup-verksamhet eller försäljning

 

Känner du igen dig i ovan och vill ansöka, eller om du bara vill veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta:

Följ oss gärna och lär känna oss bättre på: